Home > > In Situ

In Situ


Ondersteund door de Europese Commissie (programma voor Cultuur 2000), organiseert In Situ zich in 2 kringen: een knooppunt van 6 co-organisatoren, ambassadeurs van het project in 5 landen (Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Nederland en Verenigd Koninkrijk) en een dozijn partners, culturele structuren, creatiecentra en festivals in 7 Europese landen.

Van 2003 tot 2006 coproduceerde het netwerk 9 ambitieuze spektakels. Van 2006 tot 2009 concentreren ze zich op de ondersteuning van vernieuwende Europese artistieke projecten.

Met 5 complementaire speerpunten als vertrekbasis (Hot Houses en ondersteuning op vlak van communicatie, creatie, residentie, adaptatie, mobiliteit en professioneel advies), begeleidt In Situ kunstenaars vanaf het prille begin van een project, bij de verschillende artistieke fasen tot en met de tournee van de voorstelling.

Meer info vind je hier. Bij een laatste update bleek de site echter niet bereikbaar. Hopelijk was het slechts een kwestie van een slechte connectie en staat het project ondertussen opnieuw live.

Rubriek:

0 reacties op "In Situ"

Laat je reactie horen