Home > > Aenimae

Aenimae


Aenimae performance-kunstenplatform (performing arts platform) is een initiatief dat unieke, internationale open verbanden nastreeft door nieuwe media-applicaties te verkennen en interculturele dialogen te stimuleren.

aenimae.eu
Aenimae werkt op een internationaal niveau met het oog op de creatie van fysieke en online ruimtes die de zogenaamde 'incubatie van creatieve processen faciliteert', zowel voor kunstenaars, artistieke medewerkers als voor actieve ontvangers. Als een collectief trachten ze met hun performanceprojecten de toegankelijkheid tot de kunsten te verhogen voor een breder publiek.

Gedreven door openheid en ge├»nformeerd door de nieuwste technologie├źn focussen ze op interdisciplinaire uitwisseling en benadrukken ze onderzoeksprocessen in een brede internationale context. Aenimae projecten benaderen creatieve processen op innovatieve wijze door performances te presenteren aan het publiek in een serie van onaangekondigde, spontane acties op publieke sociale ontmoetingsplaatsen in een netwerk van verschillende steden.

Het specifieke project waar deze website momenteel op concentreert, werd publiek toegankelijk gemaakt in 4 steden - Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Groningen - via directe, simultane webcasts.

Meer info vind je hier.

0 reacties op "Aenimae"

Laat je reactie horen