Home > > Artivi

Artivi


Met een missie om zowel te informeren als te verstrooien, oriënteert Artivi zich als een gemeenschapsgerichte internettelevisie die programma's over het hedendaagse kunstgebeuren produceert en uitzendt.

Artivi
Artivi laat individuele gebruikers toe content toe te voegen. De kunstgids van Artivi presenteert de laatste nieuwtjes over hedendaagse beeldende kunsten en design, en dit via video's.

Omdat Artivi gelooft in het belang van het ontmoeten van de meest invloedrijke mensen in de kunstwereld, dat ze hun verhaal vertellen, hun visie, dat ze uitweiden over de rijzende sterren aan het artistieke firmament, maakt deze website de 'markt' van hedendaagse kunsten meer toegankelijk.

Artivi probeert te innoveren, te focussen en te communiceren. Hun foto's, geluidsontwerpen, redactie- en grafische technieken zijn state-of-the-art. Met een nieuwe Web 2.0. versie die in november 2007 gelanceerd werd biedt Artivi alle voordelen van een interactief online platform (blog, forum, zoekmachine, jobs...).

Op iets meer dan een jaar tijd werd Artivi een referentiepunt voor galerijeigenaars, verzamelaars, artistieke coördinatoren, veilingmeesters, critici, dramaturgen en kunstliefhebbers aller landen.

Meer info vind je hier.

Rubriek:

0 reacties op "Artivi"

Laat je reactie horen