Home > > Hart voor moderne kunst, kritiek en exposities

Hart voor moderne kunst, kritiek en exposities


Hart is een kunstmagazine met een kritisch oog voor hedendaagse kunst. In hun artikels en essays nemen ze vooral het beeldend werk van kunstenaars onder de loep. Hart is een ambitieus kunsttijdschrift met bekwame cultuurjournalisten en kunstcritici en een online platform dat sociale media-trends zeker niet schuwt, maar er jammer genoeg niet op vooruit loopt.

Voor aankondigingen van exposities rond moderne kunst en zelfs kunst-kritische essays over het werk of oeuvre van beeldende kunstenaars vind je op verschillende sociale media niet aleen een gepast doelpubliek. Het biedt bovendien een uiterst toegankelijk netwerk om je unieke content te laten circuleren.

kunstmagazine

Het vergt echter de nodige inspanningen om up-to-date te blijven met de meest recente innovaties op vlak van sociale online media.

Als Hart, net zoals bij de oprichting van dit kunstmagazine, wil blijven reageren tegen de verschraling van cultuurberichtgeving in de gevestigde media, dan zou het, als kunstmagazine dat zich vooral online profileert, ook een online media pionier moeten zijn die de vinger aan de pols van de tijd houdt. Opdat het hart voor kunstkritiek, kunstenaars en exposities van hun beeldend werk haar vitale slag niet verliest.

Meer info vind je hier.

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

0 reacties op "Hart voor moderne kunst, kritiek en exposities"

Laat je reactie horen