Home > > Karfour - Soirée composée met Benaouisse in Campo

Karfour - Soirée composée met Benaouisse in Campo


Ben je een kunstenaar-stuntman? Is goochelen voor jou een koud kunstje? Heb je ervaring als tasjesdief of ben je de trotse bezitter van een dubbelganger? Wil je jouw talent of eigenaardigheid in de kijker zetten, reageer dan snel op de oproep van Karfour om deel te nemen aan een soirée composée in Kunstencentrum Campo.

Karfour - Ben Benaouisse - Soirée Composée Wat zijn soirées composées?
Met een soirée composée wil theatergroep Novgorod van Ben Benaouisse een bonte avond samenstellen waarbij verschillende biotopen aan bod komen.

Deze soirées composées bestaan uit ongeziene artistieke en minder artistieke interventies van uiteenlopende talenten. De beste onderdelen van een soirées composée zullen getoond worden in het buitenland.

De soirée composée in Campo staat open voor iedereen, van kunstenaar tot kunstminnaar. De interventies kunnen variëren van home made video tot kritisch interview, van dansintermezzo tot ppt-presentatie, van bedrijfsdemo tot dj-contest, van muziekdocu tot productpromo. Laat je dus gerust gaan: er zijn werkelijk geen beperkingen.

Weet je iets vreemd? Heb je iets eigenaardig? Of wil je doodsimpel je ei kwijt? Verstuur dan als de bliksem een mail naar Karfour | Soirée Composée.

Meer info over toneelgroep Novgorod, een exclusief initiatief van podiumkunstenaars, en A.A.G., een kritisch kunstmagazine.

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

Rubriek:

0 reacties op "Karfour - Soirée composée met Benaouisse in Campo"

Laat je reactie horen