Home > > Performance werkplek Workspace Brussels

Performance werkplek Workspace Brussels


Als initiatief van het dansgezelschap Rosas en Kaaitheater richt WorkSpace Brussels in samenwerking met de dramaturgen van Sarma de pijlen op de algemene ondersteuning van jonge dans- en performance kunstenaars. Mocht je een coördinerende rol in kunst en cultuur ambiëren dan biedt deze kunstenwerkplaats momenteel een boeiende vacature.

WorkSpace Brussels beschikt over een uitgebreid netwerk van partners en samenwerkingsverbanden. Op deze manier kunnen zij makkelijk ruimte aanbieden dat je als creatief atelier kan gebruiken.

laboratorium

Dit platform of deze kunstwerkplaats heeft geen eigen atelier of ruimte ter beschikking, maar stelt per project de geschikte infrastructuur samen. Indien gewenst is ook administratieve, technische en logistieke steun of advies op vlak van dramaturgie bespreekbaar.

WorkSpace Brussels houdt bij de selectie van kunstenaarsresidenties de focus op jong dans-, theater- en performance talent. Op de website kan je een handig overzicht raadplegen van de verschillende projecten waar ze zich voor engageerden. Inloggen op dit virtueel labo is mogelijk.

Bekijk - zolang het nog kan - zeker ook de vacature als coördinator van deze Brusselse werkplaats. Ook de projecten voor Working Title Festival tijdens de winter van 2010-2011 kunnen ingediend worden. Meer info over WorkSpace Brussels vind je hier.

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

0 reacties op "Performance werkplek Workspace Brussels"

Laat je reactie horen