Home > > Sarma workshop 'fysieke dramaturgie'

Sarma workshop 'fysieke dramaturgie'


Van 13 tot 17 juni organiseert Sarma in samenwerking met Workspace Brussels een workshop 'fysieke dramaturgie'. Tijdens deze workshop krijg je de kans om samen met choreograaf Martin Nachbar en dramaturg Jeroen Peeters de notie van 'dramaturgie en choreografie' te verkennen.

Een van de uitgangspunten van deze workshop is dat dramaturgie en de verhouding met choreografie telkens opnieuw uitgevonden worden. Elk creatief proces op de vloer vergt een even creatieve invulling van het begrip dramaturgie.

Dat Martin Nachbar en Jeroen Peeters hun strepen verdienden in hun respectievelijke vakgebieden, lijdt geen twijfel. Martin Nachbar zagen we in 2006 samen met Jochen Roller nog aan in het werk tijdens Klapstuk. Ook met Meg Stuart werkte hij samen voor Auf den Tisch dat ook in 2006 in Vooruit speelde. Jeroen Peeters is naast dramaturg ook auteur, performer en curator. Hij publiceert over dans in onder meer Etcetera en Mouvement. Als dramaturg werkte hij onder meer samen met Vera Mantero.

Wil je deelnemen aan deze fascinerende workshop 'fysieke dramaturgie' waarin dans en dramaturgie geĆ«xploreerd worden, stuur dan even een mailtje met je bio en een motivatiebrief. Deelnameprijs is 125 €. De deadline is 15 mei 2011. Veel succes met je applicatie!

Deze workshop 'fysieke dramaturgie' wordt georganiseerd door:


Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Neem je graag de pen ter hand? Schrijf je dan in als gastauteur bij Dramaturgie | Platform.

Rubriek:

0 reacties op "Sarma workshop 'fysieke dramaturgie'"

Laat je reactie horen