Home > > Zomerfestivals voor theater

Zomerfestivals voor theater


zomerfestivalsWelke zomerfestivals bezoek jij in 2011? Waar kijk jij zoal naar uit? Zijn er eigenlijk al theatervoorstellingen bekend voor de zomerfestivals van 2011? Stem nu op jouw favoriete zomerfestival voor theater!

Selecteer hieronder een van de drie opties om je stem uit te brengen. Of het nu gaat om internationale, Belgische of Nederlandse zomerfestivals voor theater, elke suggestie om een extra festival toe te voegen aan de polls is uiteraard meer dan welkom. Maar vergeet vooral niet jouw stem uit te brengen voor jouw favoriete zomerfestival in België, Nederland of internationaal. We zijn benieuwd welke stemmenkanonnen we in onze rangen hebben.


Dankzij jouw stem maakt jouw favoriete zomerfestival voor theater meer kans op een exclusieve reportage op Dramaturgie | Platform. De boodschap is dus: stemmen maar!

Stem op jouw favoriete Belgische zomerfestival! Stem op jouw favoriete Nederlandse zomerfestival! Stem op jouw favoriete internationale zomerfestival!
zomerfestivals belgië 2011 zomerfestivals nederland 2011 zomerfestivals internationaal 2011
zomerfestivals belgië 2011 zomerfestivals nederland 2011 zomerfestivals internationaal 2011
zomerfestivals belgië 2011 zomerfestivals nederland 2011 zomerfestivals internationaal 2011

Bij elke extra stem passen de grafiek en de teller zich automatisch aan. Je kan dus live het stemmenaantal en de resultaten volgen. Naargelang de uitslag zal Dramaturgie | Platform een uitgebreide reportage publiceren over het winnende festival. Je hebt er dus alle belang bij te stemmen op jouw favoriete zomerfestival voor theater.

Zomerfestivals in beeld


  

Zijn er zomerfestivals die hier absoluut aan toegevoegd moeten worden? Deel je suggesties en ervaringen via onderstaand formuliertje. We evalueren elke opmerking en houden je op de hoogte zodra het er aan toegevoegd wordt. Elke reactie is welkom!

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Neem je graag de pen ter hand? Schrijf je dan in als gastauteur bij Dramaturgie | Platform.

Rubriek:

4 reacties op "Zomerfestivals voor theater"

 1. Is TAZ (Theater Aan Zee) jouw favoriete zomerfestival?
  Bekijk dan snel alle voordelen voor de Vrienden van TAZ op: http://theateraanzee.be/nl/index.php/vrienden-van-TAZ/word-vriend-van-TAZ

 2. Het lijstje van festivals in het buitenland is wel erg mager, wat te zeggen van de Nederlandse zomertheaterfestivals zoals; Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch, Zeeland Nazomer Festival, Oerol, Festival Over het IJ, Bies festival, Festival aan de Werf, Karavaan, Deventer op Stelten e.d.

  vriendelijke gtoet,
  Geert Overdam, directeur Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch
  www.festivalboulevard.nl

 3. Dag Geert, uiteraard heb je gelijk. Om deze reden plannen we zo snel mogelijk een gelijkaardig artikel over de Nederlandse zomerfestivals voor theater te publiceren. Bedankt voor je reactie! Groet, Dramaturgie | Platform.

 4. Lot zegt:

  In Westouter vindt elk jaar Spots op West plaats (dit jaar van 8 tot en met 10 juli), georganiseerd door OPENDOEK, steunpunt voor amateurtheater in Vlaanderen. De groepen die daar staan zijn vooral amateurs, maar er staan bijvoorbeeld ook eindewerken van academies, toonmomenten van workshops e.d. Het gaat hierbij ook om een locatiefestival, dus de voorstellingen vinden niet allemaal plaats in een theaterzaal, maar ook in loodsen, een voetbalkantine, in open lucht...Zeker de moeite waard, want amateurs doen soms echt niet onder voor professionelen.

Laat je reactie horen