Home > > Dansscholen in Antwerpen, Gent en Brussel

Dansscholen in Antwerpen, Gent en Brussel


dansscholen in Antwerpen, Gent en BrusselWaar vind je de betere dansschool in Antwerpen, Brussel of Gent? Welke scholen bieden de meest inspirerende danslessen van professionele docenten aan?

Een handig overzicht per grootstad kan de zoektocht naar de ideale dansschool of danscursus op maat van jouw wensen en verwachtingen alleszins vergemakkelijken. Bekijk hieronder de verschillende mapjes en zoom in op jouw favoriete plek om danslessen te volgen. Heb je opmerkingen of loftuitingen over een dansschool dan raden we je aan hierover een recensie schrijven.

Dansscholen in Antwerpen


Van alle dansscholen in Antwerpen kan je op de map hieronder de betere dansschool zelf uitkiezen. Aarzel niet om zelf een korte recensie te schrijven over jouw ervaringen met de dansschool of studio in kwestie.


View Dansscholen Antwerpen in a larger map

Dansscholen in Brussel


Hoewel zich in hartje Brussel niet onmiddellijk een gerenommeerde dansschool bevindt, kan je in de rand zeker een dansschool naar keuze terugvinden. Heb je ervaring met een van deze dansscholen in Brussel? Met behulp van een korte recensie in de map hieronder kan je belangstellenden alvast een stapje vooruit helpen.


View Dansscholen Brussel in a larger map

Dansscholen in Gent


Welke dansscholen in Gent genieten jouw voorkeur? Naast verschillende studio's en atelierruimtes voor zelfstandige, professionele dansers, kennen we de laatste jaren een explosieve groei van dansscholen voor liefhebbers en amateurs. Uiteraard kunnen we deze dansscholen niet integraal opnemen in het mapje hieronder. We raden je opnieuw aan om in het mapje hieronder je ervaringen met andere geïnteresseerde te delen.


View Dansscholen Gent in a larger map

Mocht je nog een interessante dansschool, dansles of danscursus weten, laat het ons gerust weten via onderstaand formulier. Ook minder goede ervaringen kan je natuurlijk beter meedelen. We kijken uit naar elke reactie. Bedankt!

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Neem je graag de pen ter hand? Schrijf je dan in als gastauteur bij Dramaturgie | Platform.

Rubriek:

3 reacties op "Dansscholen in Antwerpen, Gent en Brussel"

  1. dctine zegt:

    Hi, het zou handig zijn onder je google maps, beschrijving van elk punt het website adres van de school te vermelden. Merci!

  2. Hallo dctine. Dat zou inderdaad handig zijn. Maar op dit ogenblik hebben we er bewust en om specifieke redenen voor gekozen om geen reclame te maken door middel van website adressen. Als oplossing staan de interactieve mapjes van Google je toe om makkelijk de dansscholen per stad te lokaliseren en zelfs te waarderen. Bedankt voor je reactie. Groet!

  3. Anoniem zegt:

    Er is ook WiSPER in Gent. Van hedendaagse dans en toeleidingstechnieken tot dans (yoga, bodywork, Alexandertechniek, ...), tot swingrock en tango. Voor elke volwassene die wil dansen in de vrije tijd.
    www.wisper.be > Warandestraat 13, Gent

Laat je reactie horen