Home > > Workshop figurentheater in Firmament

Workshop figurentheater in Firmament


Het Firmament wist een grote mijnheer in het figurentheater te strikken voor een masterclass. Van maandag 10 tot vrijdag 14 september neemt Gavin Glover je mee op sleeptouw door de wonderlijke wereld van het figurentheater.

De ijzersterke beelden die Gavin Glover neerzet met poppen in combinatie met mixed media, beklijven als geen ander. Het zorgt voor een surreële ervaring.

Wil je als professionele kunstenaar of student aan de kunstacademie het figurentheater van Glovin vanuit de binnenste kern verkennen, schrijf je dan nu via de site van Firmament in voor deze masterclass. Tijdens deze workshop loodst Gavin Glover jullie door zijn duister diepzinnige, ja zelfs gemechaniseerde wereld waarin de poppen de enige performers zijn.

Zonder tekstmateriaal creëert Glover sprekende beelden tot een visueel uitmuntend theater van vreemde geanimeerde wezens en zwarte humor. Voorheen theatermaker bij Faulty Optic richtte Glover in 2011 PotatoRoom Productions op. Met dit bonte gezelschap verkent Glover de magie van gemanipuleerde figuren en geprojecteerde beelden, magie die jullie kan begeesteren en nu ook kunnen bemeesteren.

Vul nu het formulier in en neem deel aan deze masterclass!

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Neem je graag de pen ter hand? Schrijf je dan in als gastauteur bij Dramaturgie | Platform.

Rubriek:

0 reacties op "Workshop figurentheater in Firmament"

Laat je reactie horen