Contact

Dramaturgie | Platform kan je via verschillende virtuele wegen bereiken. Heb je vragen over het platform of over dramaturgie? Of wil je zoveel mogelijk op de hoogte blijven van de activiteiten op het platform voor dramaturgie?

Volg of contacteer ons via jouw favoriete sociale netwerk of kanaal!dramaturgie op facebook dramaturgie op delicious dramaturgie op friendfeed dramaturgie op google dramaturgie op linkedin dramaturgie op twitter dramaturgie op yahoo dramaturgie op feedburner

Abonneer je met een rss-reader of schrijf je per e-mail in om op de hoogte te blijven van alle theaternieuwtjes.


dramaturgie via rss dramaturgie via mail

Zelf publiceren op het platform?


Voel je de vingers kriebelen om zelf de pen ter hand te nemen? Ideaal! Heb je eventueel ook interesse om deel uit te maken van het redactieteam? Perfect! Vul dan snel het registratieformulier in.


Een dramaturg of gezelschap nodig?


Ben je een dramaturg op zoek naar een gezelschap? Of maak je deel uit van een organisatie of gezelschap die op zoek is naar een dramaturg? Dramaturgie | Platform helpt je verder!

Registreer je als dramaturg of als gezelschap. In de mate van het mogelijke helpen we je vinden wat je zoekt.


Stel je vraag of gun ons je feedback


Vul gerust je opmerkingen of bedenkingen in. Elke boodschap wordt gewaardeerd. We danken je alvast van harte voor jullie waardevolle commentaren en suggesties.